R.A.K

Stærkmand

Alle kan være med til stærkmand.

Stærkmands sporten er enormt sjov og givende, da man bevæger kroppen mere dynamisk end man traditionelt gør i et træningscenter. Træningen her er både sjov og udfordrende, og der er mulighed for at alle kan være med, da alt kan skaleres så det passer til den enkelte. Det er teknisk nemmere at gå til end vægtløftning og mere motorisk udfordrende end styrkeløft.

Stærkmand skal være sjovt.

Det skal være sjovt at blive stærkere, fit og bedre til at håndtere hverdagens stress. Så i R.A.K sætter vi det at have det sjovt og være sociale under og efter træning, mindst lige så højt som vi sætter selve træningen. Stærkmandstræningen holdes i vinterhalvåret en gang ugentligt og i sommerhalvåret to gange.
Stærkmandstræning er en pladskrævende og en udendørs sport. Vi ser gerne at der kommer flere både mænd som kvinder, der kunne have lyst til at deltage.

Alt det rigtige udstyr til stærkmandstræning.

Vi har i R.A.K alt det rigtige udstyr til at udføre den træning som man ser professionelle stærkmænd fra blandt andet Verdens Stærkeste Mand og Arnold Classic udfører. Såsom dæk til dækflip, log til logpress, farmers håndtag til farmer walks, atlas sten, natursten og meget mere udstyr, så du kan lave det sammen som “The Mountain” fra Game of Thrones. Her er derfor plads til helt fra nybegyndere i styrkesport, til folk der har prøvet kræfter med Stærkmandstræning før.

Årlig konkurrence.

Hvert år afholder vi i R.A.K en konkurrence der hedder Roskildes Stærkeste Mand, hvor vi i sjov konkurrence trækker lastbiler og dyster i andre sjove discipliner til glæde for os selv og de fremmødte, dette er både sjovt og spændende at få lov at prøve de ting af, som vi har trænet med i et helt år. Det er gratis for publikum, så hvis man gerne vil lære mere til stærkmands sporten og det gode sammenhold vi har her, så skal man være velkommen til at kigge forbi.

Sjovt at prøve noget andet.

Så hvis du har fået blod på tanden, vil prøve noget nyt, eller syntes der er alt for meget cardio og gung-ho mentalitet i crossfit så giv stærkmandstræning et skud. Hvis du vil være med til stærkmandstræning eller bare høre mere om stærkmandstræning, så er du altid velkommen til at hive fat i os nede i centeret eller kontakte os

Du kan melde dig ind i klubben her.